Wednesday 14. September 2022

Gunnar Nilsen Band

Billetter

Bassisten Gunnar Nilsen kommer opprinnelig fra Narvik, men han har bodd i Kongsberg i mange år. Her har han satt sitt tydelige preg på musikkscenen. Ved sida av sitt daglige yrke har han opp igjennom åra spilt i mange forskjellige jazzmusikalske sammenhenger, både i egne band og i andres. Han har spilt på Kongsberg Jazzfestival flere ganger, både som jamvert og i ordinær konsertsammenheng – sist i Jazzboksen i 2019. Som jamvert kunne han stadig – i hektiske musikalske bataljer – med en viss skrekkblanda fryd oppdage at han var involvert i samspill med noen av jazzens største stjerner. – I de seinere åra har han hatt en kvintett som har spilt ganske mye rundt på klubber på Østlandet. Musikerne i bandet har en variert bakgrunn, og har erfaring fra samarbeid med f.eks. Oslo Groove Company, Oslo Ensemble, Thorgeir Stubø, Svante Thureson og mange flere.

De som setter pris på den swingende og utadvendte «Blue Note» – musikken fra 60- og 70-tallet, vil trives i selskap med disse musikerne. Musikken er både melodisk og rytmisk, og all erfaring forteller oss at den har appell til et stort publikum. Komposisjoner av bop-musikere som Lee Morgan, Clark Terry og Horace Silver står på programmet, men bandet kan også ta seg en tur innom brasiliansk og cubansk musikk. Det låter fremdeles svært så bra!

Da dette bandet hadde sin debut på Jazzkaféscenen i 2017, var det et begeistra og samstemmig publikum som simpelthen forlangte et gjenhør. Og her kommer det!

ARRANGEMENT INFO

Pris: 200/250
Dato: Wednesday 14. September 2022
Klokka: Dørene åpner kl. 1900 – konsertstart kl. 2000
Arrangør:Jazz Evidence
Spillested: Energimølla

MEDVIRKENDE

Gunnar Nilsen (bass)
Oreste Kindilide (sax)
Richard Köster (trompet)
Bent Østerbø Johansen (piano)
Thomas Bjørndahl (trommer).

EKSTERNE LENKER

Ikke tilgjengelig

VIDEO

Ikke tilgjengelig

FINN MUSIKK

Finn musikk med

Neste 10 arrangementer

Dato Konsert Pris Tid
24. april 2024

Jazzklubb: Kongsbergkveld med Kongsberg Storband og Magnus Berdal Holm kvintett

250/3002000Mer info
27. april 2024

Jazzkafé: JazzPanikK

Gratis1300Mer info