Jonas B. er Kongsbergs eget Jazzkjøkken. Jazz Evidence sørger jazz hele året på EnergiMølla. Hva er vel mer naturlig enn kombinere god mat og god musikk?

Jonas B og Jazz Evidence har derfor innledet et samarbeid. Målet er å legge til rette for at enda flere skal få gleden av nettopp god mat og god musikk, gjerne i skjønn forening.

Det er mange idéer for samarbeidet fremover, men i første omgang har vi blitt enige om at de restaurantgjestene som spiser på Jonas B de onsdagene det er jazzklubb på EnergiMølla får rabatt på billetter (tilsvarende medlemspris).

I tillegg kommer restauranten og klubben til å samarbeide om om å legge til rette for USN studentene under «fadderuka» i forbindelse med semesterstart. Under arrangementet «Flavour safarien» lørdag den 17. august fra 14:00 til 18:00 skal de nye studentene smake seg gjennom Kongsbergs restauranttilbud. Og på Jonas B. vil de i tillegg til å få en gratis godbit også få en smak av jazz. De lokale up’n coming jazztalentene i Åker Trio kommer til å stå for musikalske smakebiter og forsøke å smitte studentene med jazz-basillen 🙂

Jazz Evidence er selvsagt også tilstede og deler ut høstprogrammet til kulturinteresserte studenter.