Wednesday 20. March 2024

Jazzklubb: Siril Malmedal Hauge / Kjetil Mulelid duo

Billetter

Både vokalisen Siril Malmedal Hauge og pianisten Kjetil Mulelid er veletablerte navn på den norske jazzscenen. Siril Malmedal Hauge har imponert med utsøkt vokalkunst både med sitt eget band og i mindre konstellasjoner, f.eks. i duo med gitaristen Jacob Young. Vi har hørt henne her på Kongsberg både hos Jazz Evidence og på Kongsberg Jazzfestival. Hun er etter hvert godt representert på plater, og de får alltid svært god mottakelse, både av kritikerne og publikum.
Kjetil Mulelid er en bemerkelsesverdig musiker. Han spiller fast i bandet til Siril Malmedal Hauge, men har også en sentral plass i bandet Wako og – selvfølgelig – i sin egen trio. Dessuten spiller han aldeles strålende mutters aleine med flygelet. Musikken hans er ofte sitrende lyrisk, med tiltalende og attraktive melodier, men han kan også frese i vei og swinge svært så intenst.
Duoen kom med sin første plate våren 2023, Blues and Bells. Om den skriver jazzskribenten Tor Hammerø: «Med si klokkeklare stemme og flotte formidlingsevne (…) bekrefter Malmedal Hauge at hun er en vokalist som hører hjemme helt der oppe og det på tvers av mange sjangre. Når hun så har perfekt reisefølge i det lyriske og uttrykksfulle pianospillet til Mulelid, så betyr det at vi har fått en ny stjerneduo her til lands – en duo som har alt i seg til også å gjøre det stort også langt utenfor (Norges) grenser».

(Bilde: Eirik Havnes)

ARRANGEMENT INFO

Pris: 250/300
Dato: Wednesday 20. March 2024
Klokka: Dørene åpner kl. 1900 – konsertstart kl. 2000
Arrangør:Jazz Evidence
Spillested: Energimølla

MEDVIRKENDE

Siril Malmedal Hauge (vokal)
Kjetil Mulelid (flygel)

EKSTERNE LENKER

Ikke tilgjengelig

VIDEO

Ikke tilgjengelig

FINN MUSIKK

Finn musikk med

Neste 10 arrangementer

Dato Konsert Pris Tid