Wednesday 3. November 2021

Jazzklubb: Flukten.

« Forrige konsert: Ungjam:

Billetter

Flukten ble til under den mye omtalte nedstengningen i mars 2020. De fire musikerne møttes ukentlig og lagde sitt eget musikalske fristed der den eneste agendaen var å skape musikk sammen der og da. Resultatet ble et kruttsterkt heksebrygg som bobler over av spilleglede og leikenhet. Blant Fluktens inspirasjoner kan musikere som Paul Motian, Joe Lovano og Bill Frisell nevnes, men bandet har i løpet av kort tid opparbeidet sitt eget sterke uttrykk der improvisasjon og spontane innfall står i høysetet. Flukten består av musikere som har gjort seg bemerket på den norske jazzscenen i band som Hanna Paulsberg Concept, Atomic, Moskus, GURLS, Wako, Espen Berg Trio, Skadedyr og Trondheim Jazzorkester.
Etter debutkonserten på Victoria i juli 2020 skrev anmelderne blant annet:
” Musikken svever. Flukten flyr. Begeistringen i salen gir ekstranummer, og jeg for min del har allerede begynt å glede meg til album», skrev Arild R. Andersen på Norsk Jazzforums hjemmeside jazzinorge.no .

Johan Hauknes på nettstedet salt peanuts*: «Om der er noen band-debuter som virkelig har satt merker i sjel og hjerte er det denne».

ARRANGEMENT INFO

Pris: kr250.- (kr200,- medlemmer)
Dato: Wednesday 3. November 2021
Klokka: Dørene åpner kl. 19:00 – konsertstart kl. 20:00
Arrangør:Jazz Evidence
Spillested: Energimølla

MEDVIRKENDE

Hanna Paulsberg (sax),
Marius Klovning (gitar),
Bárdur Reinert Poulsen (bass),
Hans Hulbækmo (trommer).

EKSTERNE LENKER

Ikke tilgjengelig

VIDEO

Ikke tilgjengelig

FINN MUSIKK

Finn musikk med

Neste 10 arrangementer

Dato Konsert Pris Tid